Zamestnanecká mobilná aplikácia pre efektívnu internú komunikáciu

Zverejnené: Aug 04. 2022
zamestnanecka aplikacia touch4it

Ako zabezpečiť, aby mali všetci zamestnanci vždy k dispozícii dôležité interné oznamy o dianí vo firme i všetky praktické informácie, ktoré sa ich týkajú? Ako zaistiť, aby mali prehľad o aktuálnych benefitoch, podujatiach, jedálnom lístku, dopravnej situácii i o aktuálnom počasí? Máme v rukách mobilné riešenie, ktoré to všetko umožní.

Všetky informácie na jednom mieste a neustále pri sebe

V našej zamestnaneckej aplikácii je všetko, čo človek potrebuje, aby bol stopercentne informovaný o všetkom, čo sa vo firme deje. K dispozícii sú dôležité informácie o spoločnosti (adresy, fakturačné a kontaktné údaje, benefity pre zamestnancov,...), interné oznamy a aktuality (novinky, kalendár udalostí, príbehy zamestnancov, voľné pracovné pozície,...) a všetky užitočné informácie (mapa areálu, stravovanie, doprava, počasie, prvá pomoc,...).

zamestnanecka aplikacia touch4it

Rýchle prepojenie zamestnancov pri práci

Zamestnanci majú v aplikácii sekciu „Kontakty na kolegov“, v ktorej sa nachádzajú potrebné kontaktné údaje na všetkých zamestnancov v spoločnosti. Už viac nebude stáť v ceste za efektivitou žiadne chýbajúce telefónne číslo a s ním i neschopnosť sa spojiť s kolegom, s ktorým by bolo možné vyriešiť akúkoľvek situáciu či problém.

Platforma na zdieľanie vnútropodnikových príbehov

Zamestnanecká aplikácia sa môže stať aj platformou na zdieľanie zaujímavých príbehov o zamestnancoch, kariérnom raste alebo podujatiach a iniciatívach, ktoré sú medzi kolegami obľúbené. Je to skvelé miesto na publikovanie interných článkov, ktoré zvýšia informovanosť i motiváciu celého kolektívu ľudí.

Dizajn aplikácie je prispôsobiteľný dizajn manuálu klienta

Vizuál mobilnej aplikácie je možné do určitej miery upraviť podľa individuálnych potrieb klienta. Ide hlavne o farebnosť a font písma, ktoré je možné nastaviť podľa informácií vyplývajúcich z jeho dizajn manuálu.

zamestnanecka aplikacia pre internu komunikaciu touch4it

Ďalšie možnosti rozšírenia aplikácie

Do aplikácie je možné pridať modul, ktorý umožní zbierať podnety a spätnú väzbu od zamestnancov, napríklad v podobe jednoduchých dotazníkov a ankiet. Môžeme tiež do softvéru implementovať aj inteligentného chatbota, ktorý bude plniť funkciu správcu kalendára a pripomínať zamestnancom nielen významné podujatia, ale aj narodeniny a výročia kolegov. Je možné integrovať aj modul povoľujúci inzerovať prebytočný majetok firmy, ktorý si môžu zamestnanci odkúpiť.

Aplikáciu vieme veľmi rýchlo rozšíriť aj o ďalšie funkcionality, na ktorých postupne pracujeme, napríklad ide o: personalizované zasielanie notifikácií, nahlasovanie incidentov a problémov, interný chat, kurzy pre zamestnancov a ďalšie vymoženosti.

Prečo potrebujete túto aplikáciu aj vo vašej spoločnosti?

Zamestnanecké aplikácie dokážu rýchlo a efektívne sprostredkovať informácie o dianí vo firme zamestnancom na všetkých úrovniach, zaručia ich efektívnejšiu výmenu a zlepšia celkovú informovanosť, motiváciu a príslušnosť zamestnancov ku spoločnosti.

  1. Ide o moderný a užitočný komunikačný nástroj, dostupný každému zamestnancovi v jeho mobilnom zariadení.
  2. Zvyšuje povedomie zamestnancov o spoločnosti a ich spolupatričnosť ku značke.
  3. Oboznamuje s reálnymi informáciami a novinkami v čase, ktorý zamestnancom najlepšie vyhovuje.
  4. Zvyšuje bezpečnosť ľudí pri práci: v prípade nebezpečenstva podáva reálne dáta o tom, koľko ľudí je už mimo ohrozenia a koľko z nich sa nachádza v budove.
  5. Zlepšuje orientáciu zamestnancov: mapa areálu, informácie o dopravnej situácii a počasí,....
zamestnanecka aplikacia pre internu komunikaciu touch4it

Chceli by ste mať takúto aplikáciu aj vo vašej firme?

Ak viete, že takáto aplikácia by bola pre vás ako tá pravá alebo by ste len s nami radi podiskutovali o jej možnostiach a využití, kontaktujte nás na hi@touch4it.com.

 

 

 

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky
zamestnanci
aplikácia
tím

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.