SPPM aplikácie vstupujú do sveta športu...

Zverejnené: May 04. 2018
sppm

V polovici apríla sme vypustili do sveta iPad aplikáciu SPPM Playbook, o ktorej možno prehlásiť (na základe vykonaného prieskumu), že je jednou z top aplikácií na kreslenie hier a taktík v skupinových športoch (futbal, hokej, volejbal,...) na súčasnom trhu. Vyskúšate? :)  

Čo je to SPPM?

Skratka SPPM znamená Sport Preparation & Planning Management a ide o systém, ktorý sa skladá z 2 hlavných digitálnych produktov: 

  • SPPM Planner
  • SPPM Playbook

Oba produkty sú prispôsobené pre všetky tieto športy: volejbal, futbal, basketbal, ľadový hokej a hádzaná.

 

SPPM

 

SPPM Playbook je už vonku!

SPPM Playbook je iPad aplikácia navrhnutá špeciálne pre športových trénerov na kreslenie taktík a stratégií na ihrisku. Nielen, že si ich môžete nakresliť, taktiež máte možnosť ich zanimovaťuložiť do svojej knižnice a zdieľať ako PDF súbor. Aplikácia je plne prispôsobená potrebám trénerov a navrhnutá do posledného detailu. 

Chcete si ju vyskúšať? Stiahnite si ju TU

SPPM Playbook app gif

SPPM Planner aktuálne len pre privátnych klientov

SPPM Planner je efektívny nástroj, vďaka ktorému majú tréneri pod kontrolou výkon celého svojho tímu a každého jedného hráča. Je to skvelý pomocník pri plánovaní a manažovaní prípravy a tréningov tímu a dosahovaní skvelých výsledkov. 

Medzi funkcie tejto iPad aplikácie patrí:

  • Kompletná administrácia tímu (online komunikácia, údaje o hráčoch,...)
  • Training Planner (stanovenie cieľov, tvorba plánu,...)
  • Tréningový mikrocyklus 
  • Intensity Planner (ročný plán, mikrocyklus,...)
  • Training Session Plan
  • Playbook (v SPPM Planner je zahrnutá aj samotná aplikácia Playbook)
  • Celkový prehľad (naplánované udalosti, štatistiky,...)

Aplikácia ešte nie je verejne dostupná na stiahnutie, no je plne funkčná a používajú ju už niektorí slovenskí tréneri. 

 

SPPM Planner

 

S kým spolupracujeme? 

Na projekte SPPM sa Touch4IT spája s pánom Hiadlovským a pánom Hrubým. Pán Ivan Hiadlovský je vrcholový volejbalový tréner s dlhoročnými skúsenosťami, prehľadom a hlavne víziou ako by technológie mali pomáhať trénerom a klubom v dosahovaní lepších výsledkov. Pán R. Hrubý je spoluzakladateľom ESETu - slovenskej softvérovej spoločnosti so sídlom v Bratislave a pobočkami po celom svete. Firma je lídrom v oblasti počítačovej bezpečnosti.

Prvé stretnutie prebehlo už v roku 2014, na ktorom sme si vypočuli nápad p. Hiadlovského a hneď sa nám zapáčil. Urobili sme vtedy výnimku a pomohli sme na vlastné náklady vypracovať rozsiahlu analýzu a venovali sme projektu nespočetné množstvo hodín. V lete roku 2016 sme sa stretli s p. Hrubým, kde sme mu predstavili náš podnikateľský zámer. Už na prvom stretnutí p. Hrubý povedal: "Nevidím v podstate žiadnu prekážku, aby som s Vami do projektu nešiel a neinvestoval".

Následne po vykonaní auditu nápadu, ako aj tímu Touch4IT, sme v auguste 2016 spolu založili spoločnosť Touch4SPORTS a pustili sa do práce na projekte. 

 

SPPM ESET Hrubý Hiadlovský

 

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.