Podporili sme Transparency International a vytvorili sme im webstránku

Zverejnené: Oct 03. 2017
Transparency international slovensko web

Zhruba pred rokom sme sa rozhodli osloviť slovenskú pobočku Transparency International so zámerom pomôcť úplne zadarmo. Ako to dopadlo?

Čím sa zaoberá Transparency International Slovensko? 

Poslaním tejto organizácie je znižovanie korupcie prostredníctvom zvyšovania transparentnosti a odstraňovania byrokracie. Jej víziou je docieliť, aby bolo Slovensko krajinou s transparentnými a zodpovednými ľuďmi a inštitúciami bez štipky korupcie. V dnešnej dobe sa zdá ako nemožné a rozprávkové čosi také dosiahnuť, ale i tak je organizácia plná ľudí, ktorí sú motivovaní a vytrvalí ísť za svojimi cieľmi.

Ako začala naša spolupráca? 

Jedného dňa sme sa rozhodli pomôcť a posunúť Slovensko na ceste k lepšej budúcnosti. Napísali sme e-mail hlavnému riaditeľovi Gabrielovi Šípošovi a predostreli mu, v čom všetkom by sme mohli pomôcť a to úplne zadarmo, ale jednoducho preto, že chceme. Následne sme sa dohodli na vývoji ich webovej stránky. 

V čom spočívala naša práca? 

V rámci projektu sme zodpovedali za kompletný development webovej stránky na základe dodaných grafických podkladov od Jána Kovácsa. Našim cieľom bolo odviezť stopercentnú prácu a vytvoriť web, ktorý bude vizuálne príťažlivý, plne funkčný, prehľadný a predovšetkým poriadne zabezpečený z dôvodu rizikovosti útokov na takéhoto klienta.  

Čo sme sa naučili? 

Každý projekt nám prináša nové skúsenosti, poznatky a zručnosti, ktoré nás posúvajú ďalej. V tomto prípade sme sa naučili, že práce na neziskových projektoch môžu byť rovnako náročné ako na ziskových, ale i tak je to pre nás veľká pocta. Pocta, že môžeme spolupracovať na projekte, ktorý chce posunúť Slovensko ako krajinu dopredu a na vyšší level.  

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky
#webdevelopment
#webdesign
#website

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.