Silvester a Nový rok: ako to u nás vyzerá?

Zverejnené: Dec 26. 2018
New Year's Eve

Keď prichádzajú posledné dni v roku, každého z nás chytá nostalgia z prežitých zážitkov a radosť z prichádzajúceho nového roka. Z chladničky pomaly vyberáme vychladené šampanské, na stôl ukladáme ligotavé poháre, ktoré máme špeciálne iba na túto príležitosť, a pozeráme na odložený hrniec s kapustnicou, do ktorej sa neskôr pustíme.

Kde a ako trávime Silvestra?

Silvester je oslavou, počas ktorej sa lúčime so starým a vítame nový rok. A s kým by sme chceli oslavovať túto chvíľu? No predsa s rodinou a kamarátmi. A tak aj je! Väčšina z nás trávi tento večer s priateľmi na zábave alebo chate kdesi v prírode alebo so svojou rodinou v pohodlí domova. Kde a s kým trávite Silvestra vy?

silvester novy rok touch4it

Čo máme na Silvestri úplne najradšej?

Či už ide o to, čo máme najradšej na Vianociach alebo na Silvestri, naše odpovede sa zhodujú. V oboch prípadoch je pre nás najcennejší čas strávený v kruhu rodiny a priateľov. Je skvelé na pár dní zabudnúť na všetky starosti súvisiace so školou či prácou a venovať sa iba aktivitám, ktoré nás bavia a pri ktorých môžeme byť so svojimi milovanými.

silvester novy rok touch4it

Ako sme na tom s predsavzatiami?

Hoci sú predsavzatia horúcou témou na konci roka a každý má pocit, že si musí zaumieniť niečo motivačné, u nás to tak celkom nie je. Iba malé percento z nás všetkých si dáva predsavzatia a aj keď si ich už stanovia, veľakrát ich vôbec nedodržia. Väčšina z nás sa tak s nimi netrápi a slobodne si užíva začiatok nového roka. :)

 

gif firework
Autor: Casey Latiolais | Zdroj: Dribbble.com

Želáme vám všetkým krásneho Silvestra a šťastný nový rok.

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky
#newyear
#christmas
#team

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.