Touch4IT prezrádza: Čo tradične robievame na Vianoce?

Zverejnené: Dec 25. 2018
do at christmas

Obchodné domy sa ponorili do vianočnej atmosféry už na začiatku novembra, no dnes už možno naozaj prehlásiť, že Vianoce sú za dverami. Za chvíľku budeme sedieť pri vianočnom stromčeku, počúvať vianočné koledy, chrúmať medovníky a náruživo rozbaľovať darčeky. Tešíte sa? 

Vianoce sú sviatkom, kedy na chvíľku spomalíme a necháme sa unášať sladkou vianočnou atmosférou. S pohárom vareného punču v ruke pomáhame mamke pri ozdobovaní vianočného stromčeka či s ocinom sadáme k vianočnému filmu napchávajúc sa lahodnými koláčmi. Zaujíma vás, aké sú naše najobľúbenejšie vianočné tradície?

1. Najlepší je čas strávený s rodinou 

Keď sme sa pýtali medzi sebou, čo máme najradšej na Vianociach, takmer v každej jednej odpovedi zaznelo slovo "rodina". Nie je to len vo filmoch, ale aj v skutočnosti. Rodina je pre mnohých z nás veľmi dôležitá a Vianoce bez nej by neboli tými pravými Vianocami. Niekedy to totiž nie je o stromčeku či darčekoch, ale o tom, s kým v tej chvíli ste. :)  

vianoce s rodinou obrazok

2. Spoločná večera musí zasýtiť

Jedlo, jedlo a ešte raz jedlo. Aké by to boli Vianoce bez majonézového šalátu, oplátok či sladkých koláčikov? Mnohí z nás sa tešia práve na túto stránku sviatkov, aj keď to so sebou prináša niekoľko kilečiek naviac.  

V súvislosti s jedlom nás pobavila odpoveď jedného z nás: "Mojou tradíciou je nedočkavo sa pozerať na môjho ocina ako si už tretíkrát prikladá na tanier rybu a šalát a nechápavo pozerať koľko toho ešte plánuje zjesť, keďže my by sme si už chceli otvoriť darčeky." 

3. Televízia a rozprávky musia byť

Viete si predstaviť Vianoce bez "Popelky" alebo Mrázika? Rozprávky milované i nenávidené, no ruku na srdce - určite "bežia" aj u vás doma. Vianoce sú tým najlepším obdobím, kedy sa oplatí si nahodiť hrubé vianočné ponožky a schovať sa pod deku s horúcim kakaom v jednej ruke a hrsťou medovníkov v druhej.
 

gif santa vianoce
Zdroj: Gifer.com

Želáme vám všetkým krásne vianočné sviatky plné lásky, radosti a pohody. 

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky
#christmas
#christmastime
#christmastree

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.