Inšpirácia od Touch4IT: vianočné darčeky pre rodičov a súrodencov

Zverejnené: Dec 03. 2018
christmas presents

Už pomaly začína obdobie naháňania sa po obchodoch a zháňania tých pravých darčekov pre svojich blízkych i priateľov. U nás v Touch4IT sme si spravili menší prieskum, aby sme zistili, aké vianočné darčeky najčastejšie kupujeme svojim milovaným my.

Večná otázka: čo kúpiť svojim rodičom?  

Ako prvé sme sa pýtali, aké vianočné darčeky zvyknú kupovať svojim milovaným rodičom. V prípade darčeku pre mamku vyhral pobyt (respektíve letenka na nejaký výlet) a darček do domácnosti alebo záhrady. Na druhom mieste skončila kozmetika a na treťom dobrá knižka. 

vianocny darcek pre mamu

Našim oteckom tiež najčastejšie kupujeme nejaký pobyt na oddýchnutie si alebo dobrú knižku. Niektorí im dávajú pod stromček aj šikovnú elektroniku alebo kúsky oblečenia podľa vlastného vkusu.  

vianocny darcek pre otca touch4it

Aj súrodencovi sa niečo ujde?

Mnohí z nás máme doma aj súrodenca - sestru či brata - a tak musíme na Vianoce riešiť nejaký darček aj pre neho/ňu. Na otázku - aký darček kupujeme im - sme dostali rôznorodé odpovede

  1. "Niečo na oblečenie."
  2. "Niečo praktické - väčšinou je to nejaká elektronika."
  3. "Vtipné alebo užitočné maličkosti."
  4. "Knihu, nech sa vzdeláva."
  5. "Čo si vypýta." :)

Doprajeme si niečo aj pre seba? 

Na naše prekvapenie, väčšina z kolegov sa vyjadrila, že pre seba si na Vianoce nekupujú nič špeciálne. Keď niečo potrebujú, tak si to kúpia - nevnímajú to ako vianočný darček. Niektorí z nás si však radi doprajú nejakú drobnosť (najčastejšie elektroniku, oblečenie, knižku) alebo menší pobyt na zrelaxovanie.    

gif vianoce darcek
Autor: Tony Pinkevych | Zdroj: Dribbble.com

Nákup cez internet alebo v kamennej predajni?

Súčasná doba praje internetnovým obchodom a nie málo ľudí nakupuje vianočné darčeky práve cez ne. U nás je to však nerozhodne - 50 na 50. Polovica z nás dáva prednosť pohodlnému nakupovaniu z domu, druhá polovica sa radšej vyberie priamo do obchodov a nemusia sa tak stresovať, či im darčeky prídu načas.

internet predajna vianocny darcek

Máte dobré tipy na vianočné darčeky, s ktorými by ste sa chceli podeliť? Napíšte nám na našej stránke na sociálnej sieti Facebook.  

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky
#christmas
#christmastime
#christmaspresent

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.