Síce sme IT-čkari, ale nesedíme len za počítačom. Aké záľuby u nás frčia?

Zverejnené: Apr 13. 2017
Neobycajni IT guys

Akým športom sa aktívne venujeme?

Nakoľko sme tu prevažne mužské osadenstvo, tak nie je vôbec prekvapivé, že u nás prevláda najmä posilňovanie (poprípade crossfit). Či už ráno alebo večer - zdvíhanie činiek je výborným relaxom, ktorý nás drží v kondičke a vďaka ktorému môžeme na pár minút zabudnúť na povinnosti. Okrem toho je u nás obľúbenýmáme aj iné záľuby, ako beh, plávanie, tenis, hokej či bicyklovanie.

“Tenis je pre mňa ako balzam na dušu. Či už ho hrám sám za seba alebo trénujem iných, je to super oddych, ktorý ma vždy nabudí a dodá mi potrebnú energiu.” hovorí jeden z našich founderov - Michal.

 

infographics_sport

Aké máme záľuby vo voľnom čase?

Tipovali by ste nás na veľkých cestovateľov, ktorí radi objavujú nové miesta a spoznávajú nových ľudí? Presne takí sme! Okrem cestovania mnohých z nás baví aj jazda na motorke či športovanie. Nezabúdame ani na našu rodinu či priateľov, s ktorými radi trávime voľné chvíle.

“Jazda na motorke a spoznávanie nových miest. To je niečo, na čo si vždy nájdem čas a robí mi to skutočnú radosť.” - takto sa vyjadril jeden z našich founderov - Richard.

 

záľuby_123

 

“Čo rád robím? Hm, je toho veľa. Rád sa hrám videohry, čítam knihy, idem na prechádzku so psom, rád cestujem a fotografujem.“ - hovorí náš grafický dizajnér - Matej.

 

záľuby_456

Aké športy najčastejšie sledujeme v TV alebo naživo?

Síce by sa mohlo zdať, že sa športom radšej venujeme ako ich pozeráme, niektorí z nás si radi aj občas sadnú k televízoru alebo inú priamo na zápas a sledujú ho. Väčšina z nás sleduje hokej, tenis alebo basketbal.

 

záľuby

 

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.