Pozývame vás na náš event "CrossPlatform War"

Zverejnené: Apr 05. 2018
crossplatform war

Čo robíte 12.4.2018 (štvrtok) od 8:30 do 11:00? Ste v práci? Odskočte si k nám na pár hodín, vypočujte si krátke prezentácie našich developerov a diskutujte na témy, ktoré vás zaujímajú. V toto - dúfajme slnečné - dopoludnie sa budeme venovať téme: crossplatform technológie a otvoríme aj diskusiu na otázku "Ktorá je najvhodnejšia?". Tak čo, prídete? :)   

Kto? Čo? O čom? 

Vo štvrtok si posvietime na 4 najperspektívnejšie crossplatform technológie - React Native, Ionic, NativeScript a Flutter - a budeme o nich vzájomne diskutovať. Na praktickom príklade jednej Chat aplikácie si porovnáme výhody a nevýhody platforiem a vyberieme tú najvhodnejšiu na ďalší vývoj.  

Harmonogram eventu 

08:30 – 09:00 Intro + React Native 

09:00 – 09:30 NativeScript  

09:30 – 10:00 Ionic  

10:00 – 10:30 Flutter 

10:30 - Zhodnotenie a diskusia 

Chcete prísť? Vyplňte dotazník! 

Každý, kto má záujem prísť, nám vyplní tento veľmi krátky dotazník - TU... počet miest je totiž limitovaný! Ak nám však dáte vedieť, pokojne príďte aj v spoločnosti svojich známych, kamarátov alebo kolegov.  

Tešíme sa na vás! :)     

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky
#event
#platform
#reactnative
#ionic
#nativescript
#flutter

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.