Nielen práca, ale aj zábava… toto sú naše teambuildingy

Zverejnené: Mar 19. 2018
touch4it teambuilding

Tvrdú prácu za počítačom treba vždy vystriedať s chvíľami oddychu a zábavy. Tejto myšlienky sa držíme a organizujeme akcie, ktoré nemajú konkurenciu! 

Letný remote office v Chorvátsku 

Počas minulého leta sme už po tretíkrát cestovali všetci spoločne do Chorvátska na predĺžený víkend, počas ktorého sme pracovali, prezentovali, varili spoločný obed, kúpali sa, zabávali, výletovali do okolitých miest a ešte mnoho ďalšieho. Je to skvelá letná akcia, na ktorú sa vždy tešíme už od januára.
 

teambuildingy touch4it chorvatsko

 

Vianočná párty s vareným vínkom 

Aký by to bol koniec roka bez poriadnej vianočnej párty? Minuloročná dopadla na výbornú a mnohým z nás sa na druhý deň veľmi ťažko vstávalo. :D Večer sme začali poradou, na ktorej sa zhodnotil celý rok 2017 a po nej sa už spievalo, tancovalo a oslavovalo. 
 

teambuildingy touch4it vianocna party

 

Turnaje v stolnom futbale 

Vopred sa oznámi dátum a čas, vytvoria sa tímy po dvoch, otvorí sa pivko a celý večer sa už len hrá. :) Hrajú hlavne chalani, ale niekedy sa do hry zapoja aj naše dievčatá.
 

teambuildingy touch4it stolny futbal

 

Halloween párty vo veľkom štýle 

Minulý rok sme vyhlásili halloweensku párty na tému: "20.-30.te roky (prohibícia)" a všetci sme sa nahodili do štýlových oblekov a elegantných šiat. Jedli sme strašidelné chlebíčky, pili ohnivé drinky a tancovali na rytmický jazz. Akcia, na ktorú ešte budeme dlho spomínať. :)
 

teambuildingy touch4it halloween

 

Splav na Dunaji 

Radi chodíme aj na vodu... Raz/dva razy za rok sa niekoľko z nás vyberie na splavovanie Dunaja – vtedy sa zväčša niekoľko dní predtým modlíme za pekné a teplé počasie. :)
 

teambuildingy touch4it splav

 

Večer spoločenských hier 

Vo štvrtok 15.3. sme si prvýkrát zorganizovali večer, ktorý bol venovaný spoločenským hrám, stolnému futbalu a hraniu NHL na xboxe. Najdlhšie sme sa držali pri hraní Activity, v ktorej sa odhalila veľká súťaživosť a nervozita niektorých hráčov (obzvlášť v prípade, keď prehrávali :D). Takýto večer však určite nezostane posledným a obsadí si svoje miesto v kalendári.
 

teambuildingy touch4it spolocenske hry

 

Niekoľkodňový mototrip pre odvážnych 

Keďže je u nás veľa aktívnych motorkárov, raz za rok sa snažíme zorganizovať aj menší mototrip po okolitých štátoch (Rakúsko, Taliansko, Francúzsko, Slovinsko, Chorvátsko), počas ktorého si nielen dobre zajazdíme, ale aj uvidíme množstvo nových a pekných miest.
 

teambuildingy touch4it mototrip

 

Vltava Run pre vytrvalých 

Tento rok sa už po druhýkrát chystáme na štafetový beh Vltava Run, ktorý je dlhý 360 km a tiahne sa pozdĺž rieky Vltava, cez Šumavu až do Prahy. Je to skvelá akcia na celý víkend, po ktorom sa v pondelok postavia na nohy iba tí najlepší. :D
 

teambuildingy touch4it vltava run

 

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky
#teambuilding
#team
#croatia
#christmas

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.