Našich ľudí v tíme si vážime...

Zverejnené: May 31. 2018
touch4it team appreciate

Mnoho firiem hlása, že ich ľudia sú pre nich tí najdôležitejší, no nie vždy je tomu tak aj v praxi... My sa preto o tom nesnažíme len rozprávať, ale im to aj (náležite) ukazujeme. Pýtate sa ako?

Ako raz John C. Maxwell povedal:

„Pravdou je, že tímová práca je najdôležitejšou časťou úspechu.“

Hovorí sa, že práca s ľuďmi nie je jednoduchá, ale keď nájdete ten správny tím jednotlivcov, ktorí majú rovnaké ciele a dokážu spoločne zamakať... potom ide všetko tak, ako má.

Veľakrát to nie je o tom ostať do noci sám pracovať, aby bol klient spokojný, ale sadnúť si ako tím spoločne za jeden stôl a prísť s riešením, ktoré bude to „víťazné“ a prinesie uspokojenie obom stranám.    

A preto vždy...

Oslavujeme svoje narodeniny, meniny a iné sviatky

U nás sa nestane, že by sa na niekoho zabudlo. Poctivo sledujeme kalendár a všetky dôležité dátumy, ktoré symbolizujú sviatok niekoho z nás. A potom toho dotyčného/dotyčnú obdarúvame niečím pekným, aby sme mu/jej spríjemnili deň. Nemyslíme len sami na seba, ale ja na ostatných... preto obdarúvame nielen oslávenca, ale oslávenec prinesie vždy aj niečo nám – populárny je cheesecake, chutné sladké koláčiky, pizzové slimáky a množstvo ďalšieho.   
 

touch4it narodeniny oslava

Oslavujeme výročia vo firme

Keďže si našich ľudí ceníme, ceníme si aj ich čas strávený u nás v tíme a všetky výročia preto poctivo oslavujeme. Okrem toho sa ich vždy snažíme prekvapiť kreatívnym darčekom, ktorý ich poteší.
 

touch4it vyrocie oslava

Chodíme na spoločnú letnú dovolenku

Raz do roka sa vyberieme na spoločnú dovolenku k moru, počas ktorej upevňujeme vzťahy a dozvedáme sa o sebe navzájom rôzne novinky alebo sa ešte lepšie spoznávame za nových okolností (:D). Sú to však skvelé momenty, ktoré ostávajú na celý život.
 

touch4it chorvatsko

Vianoce a Mikuláša oslavujeme spolu ako rodina

Akonáhle začína obdobie vianočných piesní a veľkého prejedania sa bez výčitiek, držíme spolu a na Vianočnej párty nikto nezostáva s prázdnym žalúdkom a so smutnou tvárou. Oslavujeme zároveň aj posledné dni daného roka a navzájom si želáme všetko len to najlepšie do toho nového.
 

touch4it vianocna party


Chcete sa pridať do nášho tímu alebo s nami spolupracovať na projekte? Napíšte nám na hi@touch4it.com

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky
#team
#teambuilding
#teamwork

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.