Najprv priatelia a až potom kolegovia...

Zverejnené: Oct 18. 2019
friends in touch4it

Ten, kto zažil atmosféru u nás a ocitol sa medzi našimi ľuďmi v tíme, už dnes vie, že všetko to, o čom rozprávame je aj skutočnou pravdou. Nie sme len kolegovia sediaci za jedným stolom. Sme priatelia, ktorí si navzájom radia, motivujú sa, posúvajú sa dopredu a zabávajú sa.

Vieme sa na seba spoľahnúť

Či je to dizajnér, frontend developer, backend developer, iOS developer, Android developer, obchodný manažér či projektový manažér, každý z nás si váži spoluprácu s tým druhým a prispieva k dosahovaniu čo najlepších výsledkov. Každý z nás si uvedomuje svoju zodpovednosť a vie, že vzájomná dôvera a možnosť spoľahnúť sa na toho druhého je veľmi zásadná. 

„Je pre mňa dôležité pracovať s ľuďmi, ktorým dôverujem, viem sa na nich spoľahnúť a viem, že budeme spoločne makať aj do rána, aby sme projekt dotiahli do úspešného konca. A v Touch4IT takýchto ľudí mám.“ 
– DevOps developer Tomáš

 

touch4it tim fotky

Vieme sa dopĺňať

Pri mnohých projektoch to nie je len o tom niečo nadizajnovať a niečo vyvinúť. Na začiatku je to mnohokrát tak, že musíme niečo vymyslieť a navrhnúť. Klienti za nami chodia so svojimi požiadavkami, predstavami a potrebami, na základe ktorých my vymýšľame a tvoríme koncept celého inovatívneho technologického riešenia. A vtedy si spoločne k jednému stolu sadá kreatívna myseľ dizajnéra, pragmatický pohľad developera a organizačný prístup projektového manažéra. Vďaka našim unikátnym myšlienkam a postojom vytvárame riešenia, ktoré spĺňajú všetko, čo klient potrebuje a jeho zákazníci či interný tím chcú.

„Je skvelé sledovať, ako spolu dizajnéri a developeri diskutujú a hľadajú tie najlepšie riešenia na dizajn i vývoj. Je to zaujímavé z toho hľadiska, že obaja sa pozerajú na daný projekt z iného uhla pohľadu a prichádzajú tak s nápadmi, ktoré obe strany posúvajú k čo najlepšiemu výsledku.“
– CEO Richard

 

touch4it team

Vieme sa spoločne posúvať dopredu

U nás platí, že keď sa posúvam dopredu ja sám, posúva sa so mnou aj môj tím a celá firma. Sme ľudia, priatelia a kolegovia, ktorí myslia vo veľkom a majú veľké ambície. Na pravidelných interných meetingoch zdieľame medzi sebou nové vedomosti a skúsenosti, ktoré sme nadobudli, aby sme sa navzájom vzdelávali, motivovali a rástli.

Prečítajte si aj: Našich ľudí v tíme si vážime

 

touch4it

Vieme sa perfektne zabávať!

Tento fakt dokazujú všetky fotografie, ktoré zverejňujeme z našich pravidelných firemných akcií. Každý rok cez leto si spoločne grilujeme na streche našej vily pod Slavínom či sa bláznime pri mori v slnečnom Chorvátsku. Ku koncu roka prichádza čas na strašidelnú halloweensku párty a na vianočnú párty s vareným vínkom a medovníkmi.

Medzitým si organizujeme dobrodružné jarné i jesenné turistiky do slovenských hôr, herné večery pri futbale či spoločenských hrách, seriálové večery i spoločné kultúrne večery v divadlách. U nás rozhodne nie je núdza o spoločne strávený čas, aj vďaka čomu si budujeme pevné priateľstvá.

Prečítajte si aj: Nielen práca, ale aj zábava... toto sú naše teambuildingy

 

touch4it

 

touch4it arrow

A vy už teraz viete, že by ste chceli patriť do nášho Touch4IT tímu? Ak je tomu tak, nehanbite sa a napíšte nám na hi@touch4it.com.

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky
#team
#friends
#colleagues
#teambuilding

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.