Mobilná zoznamka ICU mení svet online randenia

Zverejnené: Jun 29. 2018
ICU

Iba pred niekoľkými týždňami sme vypustili do sveta novú aplikáciu ICU, ktorá sa môže stať veľkým hitom vo sfére online randenia. Klientovým zámerom bolo priniesť na trh zoznamku, ktorá bude založená na istej anonymite a uľahčí tak používateľom navzájom sa lepšie spoznať.

Ako to funguje?

Po nainštalovaní aplikácie sa do nej musíte zaregistrovať – buď prostredníctvom tel. čísla alebo cez váš Facebook profil. Po prihlásení sa zobrazí mapa, na ktorej sa nachádzajú červené body = ženy a modré body = muži. Na začiatku neuvidíte žiadne priame fotky ľudí, ale iba rozmazanú fotografiu a strohý profil používateľa. Po výmene niekoľkých správ sa vám postupne odkrývajú fotky a tak až po istom čase písania si s niekým uvidíš, ako v skutočnosti daný človek vyzerá.
 

ICU aplikacia mapa

Zábavný spôsob zoznamovania sa

Niekedy to nemusí byť len o tom zavrhnúť človeka na základe výzoru. Čo keď už po prvých pár správach zistíte, že ste povahovo aj názorovo na rovnakej vlne a je to ten správny/a pre vás?

Bezpečnosť na prvom mieste

V prípade, že vás niekto začne obťažovať a vypisovať správy, ktoré si neželáte, v aplikácií je možnosť okamžitého zablokovania konverzácie, vďaka čomu vás už dotyčný/á nebude vedieť kontaktovať.

Aplikácia z našej dielne

Naša práca spočívala v návrhu kompletného UX a UI dizajnu, jeho implementácií a celkovom vývoji aplikácie pre oba operačné systémy – iOS aj Android. Spoluprácu s klientom hodnotíme na výbornej úrovni a sme radi, že sme sa mohli podieľať na danom projekte.   
 

ICU aplikacia chat


Pre Android zariadenia si môžete aplikáciu stiahnuť TU.

Pre iPhone zariadenia si môžete aplikáciu stiahnuť TU.

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky
#mobileapps
#mobiledevelopment
#ICU

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.