Prieskum: koľko ľudí u nás sleduje Game of Thrones?

Zverejnené: Jul 19. 2017
game of thrones

Pred dvoma dňami začala 7. séria svetovo najpozeranejšieho seriálu Game of Thrones a tak sme si u nás spravili menší prieskum. Ako dopadol?

Nakoľko sa na začiatku týždňa nehovorilo o ničom inom ako o novej sérií seriálu Game of Thrones, rozhodli sme sa pridať k tejto téme. Spravili sme si medzi sebou menší prieskum, pri ktorom sme mali zodpovedať tieto tri otázky: 

  1. Pozerávaš seriál Game of Thrones?
  2. Ak áno, napíš meno svojej obľúbenej postavy (živej či mŕtvej). 
  3. Vyjadri jednou vetou, ako to podľa teba celé skončí.

1. Sledovanosť seriálu

Graf dole ukazuje, že 47,6% z nás tento seriál vôbec nepozerá, 42,9% ho pravidelne sleduje (zarytý fanúšik) a 9,5% už videlo niekoľko častí či sérií, ale nie sú zarytými fanúšikmi. Z týchto hodnôt sa tak dá vyvodiť záver, že je u nás nastolená primeraná rovnováha. :) 

Game of Thrones - graf

2. Obľúbená postava 

U kolegov, ktorí tento seriál sledujú, získal najväčšiu popularitu Tyrion Lannister (4 hlasy). S rovnakým počtom hlasov skončili John Snow a Arya Stark a potom to bol už len mix rôznych mien po jednom hlase.        

Game of Thrones - graf

 

3. Predstavy o konci seriálu 

Pri vyhodnocovaní odpovedí na tretiu otázku sme zistili, že nikto sa na koniec seriálu už nepozerá optimistickým pohľadom (:D). Väčšina z nás očakáva ešte smrť viacerých postáv a predpokladá, že seriál neskončí happyendom. "Padol" aj názor, že Daenerys určite nezíska trón, ale že ho obsadí jeden z Nedových synov (Bran alebo John).  

 

A ako ste na tom Vy – sledujete alebo nesledujete tento seriál?   

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky
#team

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.