"Keby bolo Touch4IT žena, požiadam ju o ruku."

Zverejnené: Apr 08. 2023
touch4it team

Inovácie tvoria ľudia, ktorých práca sa odráža do finálnej podoby našich inovatívnych technologických riešení. Sú to práve oni, ktorí tvoria pridanú hodnotu pre našich klientov. Aby to celé dobre fungovalo je nevyhnutné, aby bola firma zladená aj po ľudskej stránke. Proste, aby sme boli na jednej vlne. :)

Všetci sme jedna krvná skupina

Pri výberových procesoch sa orientujeme aj na tzv. human skills, ako totiž povedal jeden známy autor: „V dnešnej dobe je pojem ,,soft skill“ už zastaraný a menej výstižný.“ Do human skills patria vlastnosti ako: ochota, trpezlivosť, empatia, schopnosť vedieť počúvať druhých a schopnosť viesť zložité diskusie, kedy ego treba odložiť bokom.  

Je pre nás dôležité, aby kandidáti správnym spôsobom vnímali našu kultúru už pri výberových procesoch. Niektoré výberové riadenia máme preto ukončené neformálnym obedom, kde máme príležitosť sa s kandidátom ešte viac spoznať, tak trochu aj z inej stránky, viac tej ľudskej a neformálnejšej. Je to skutočne skvelá príležitosť, ako si navzájom lepšie porozumieť a spoznať sa. :)

Dvere máme otvorené pre každého

Ľudia sa k nám hlásia aj ,,len tak“. Bez toho, aby sme mali niekde zverejnenú ponuku. Proste počuli, ako to u nás funguje, a chcú byť toho súčasťou. Takéto výberové procesy sú najkrajšie, pretože sa môžeme s kandidátom úprimne porozprávať o tom, čo by chcel robiť, čo ho baví, kam chce smerovať a ako mu na jeho ceste môžeme pomôcť. Všímame si jeho potenciál, jeho zanietenosť a (samozrejme) jeho ,,krvnú skupinu“.  

Našim jadrom je náš tím

Chceme rásť, a preto je pre nás dôležité mať oči otvorené a vnímať ľudský kapitál ako niečo jedinečné, niečo, čo pri otvorenej mysli dokáže firmu posunúť rýchlo vpred – takto vieme dosiahnuť veľmi vysokú angažovanosť jednotlivcov a následne aj vysokú pridanú hodnotu našich riešení.

Pozície sa snažíme navrhovať tak, aby tam bol (povedzme) 10 – 20 % priestor pre človeka priniesť niečo ,,vlastné“ do firmy. Iste, toto je trochu komplikovanejšie uplatňovať pri vývojárskych pozíciách, ale napríklad niektorí naši vývojári sú súčasťou eventového tímu a spoločne tvoríme teambuildingy a rozličné interné akcie, takže nič nie je nemožné.

Akých ľudí hľadáme do tímu? 

Zakladáme si na tom, aby sa členovia nášho Touch4IT tímu cítili vo firme dobre a vedeli sa navzájom podržať a podporiť. Funguje u nás neformálna a priateľská atmosféra, ktorá je založená na dôvere a rešpekte. Preto by mali byť naši noví kolegovia zodpovední, úprimní, otvorení a nadšení pre to, čo by u nás robili, nakoľko naša práca je aj našou vášňou, ktorú sa neustále snažíme rozvíjať a zdokonalovať, aby sme posúvali dopredu nielen seba, ale aj celú firmu.  

Šikovným ľuďom dáme vždy radi priestor a momentálne hľadáme posily na tieto pozície. 

 

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky
team
teambuilding
hiring
candidate

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.