Halloweenska párty v podaní filmových postáv

Zverejnené: Nov 05. 2018
halloweenska party

Kto by to bol povedal, že sa na Halloween v Touch4IT stretne toľko známych tvárí? Že sa Ježiš skamaráti s Obelixom? Že si Catwoman podá ruku s Larou Croft? Že si pirát pripije s Drakulom? Že si Morticia a Gomez Addamsovi zatancujú s Otíkom z Vesničko má středisková? Stredajší večer (31. októbra) sa niesol v znamení filmových postáv. Ako to u nás vyzeralo?

Prečo filmové postavy?

Už minulý rok sme koketovali s myšlienkou, že sa všetci na Halloween oblečieme ako postavy z filmov, no nakoniec sme sa rozhodli pre tému prohibície – mafiáni, jazz, elegantné dámy. Tento rok sme tak dlho nerozmýšľali a ako tému Halloweenskej párty 2018 sme zvolili filmové postavy.   

 

halloween 2018 touch4it

 

halloween touch4it

 

halloweenska párty touch4it

 

halloweenska párty touch4it

 

halloween touch4it

Kým sme sa na noc stali?

Strašidelné, bojovné, úsmevné... vystriedalo sa všetko. Náš projektový manažér Lukáš sa prezliekol za mohutného Obelixa (áno, Asterix mu chýbal), jeden z našich CEO – Richard – išiel za štýlového piráta, naša marketingová manažérka Miška vsadila na bojovnú Laru Croft a programátor a manažér Tomáš nás navštívil ako rímsky bojovník.

 

halloweenska party touch4it

 

UX/UI dizajnér Milan na párty udržiaval morálku ako Ježiš, avšak ďalší UX/UI dizajnér Lukáš vsadil na niečo trošku iného charakteru – na hororového Jasona z filmu Piatok trinásteho. Ďalší náš CEO – Matej – prišiel s priateľkou Máriou ako Gomez a Morticia Addamsovi. Náš tretí CEO Michal sa predstavil ako kapitán „Hawkeye“ Pierce z amerického seriálu M*A*S*H. Jeho priateľka – a jedna z našich kreatívnych hláv – Klaudia prišla ako očarujúca Daenerys Targaryen zo seriálu Game of Thrones.

 

halloweenska party touch4it

 

Pozor, to ešte nie je všetko! Drupal developer Marek prišiel ako Mexičan oslavujúci ich Deň mŕtvych, naša projektová manažérka Veronika sa preobliekla za tajomnú a ženskú Catwomen, programátor Dušan sa premenil na zloducha Jokera, UX/UI dizajnér Matej vsadil na strašidelnú - ale podľa jeho slov sexi - masku netvora, programátor Matej prišiel ako Drakula bažiaci po krvi a Tomáš ako Rick Sanchez zo seriálu Rick and Morty. Nepredviedli sa len postavy zo zahraničia, náš developer Mišo sa predstavil ako Otík z československej komédie Vesničko má středisková a Viktor so svojou priateľkou Dankou prišiel ako renesančný kráľ s kráľovnou

 

halloweenska party touch4it

 

Pirát aj Ježiš si spoločne pripili požehnaným vínom. Je záhadou, o čom sa mohli spolu rozprávať. 

 

touch4it halloween 2018

 

Catwoman, Lara Croft, Velma Dinkley zo Scooby-Doo... pristihli sme ich všetky spolu.

 

touch4it halloween 2018

 

Drakula sa skamarátil s usmievavým Jokerom? Divné veci sa diali večer.

 

touch4it halloween 2018

 

Obelix sa v noci na parkete vykrúcal aj s posmrtným Mexičanom. Kto tancoval lepšie?

 

touch4it halloween 2018

Súťaž o najlepšiu masku vyhráva...

V polovici večera, keď sa predstavili všetky masky, sme spustili tajné „papierikové“ hlasovanie o najlepšiu masku. Na prvom mieste sa nakoniec umiestnil rozjarený Obelix a bystrý Otík z Vesničko má středisková.

 

touch4it halloween 2018

 

Ich víťazstvu požehnal aj náš Ježiš.

 

touch4it halloween 2018

 

Halloweenska párty 2018 bola skvelou strašidelnou akciou, a preto sa už teraz tešíme na Halloween 2019. Určite sa vidíme opäť v niečom inom!

 

halloweenska party touch4it 2018

 

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky
#teambuilding
#team
#halloween
#event

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.