Albert TAXI ako inšpirácia pre taxislužby po odchode spoločnosti Uber

Zverejnené: Jun 18. 2018
albert taxi

Ešte v polovici februára tohto roka rozhodol Okresný súd Bratislava I o tom, že spoločnosť Uber musí vypnúť svoju aplikáciu a tak zastaviť jej používanie na celom Slovensku. Hovorí, že to nie je jej úplný koniec, no nateraz sa jej príchod v blízkej budúcnosti neočakáva. Čím sa však môžu iné taxislužby inšpirovať?

Prečo služba Uber musela skončiť?

Žaloba na spoločnosť prišla zo strany Občianskeho združenia koncesovaných taxikárov, ktorí sa odvolávali prevažne na to, že Uber nie je v súlade so súčasnou legislatívou. Okresný súd nariadil spoločnosti zdržať sa prevádzkovania taxislužby na Slovensku spôsobom, ktorým nespĺňa zákonom stanovené požiadavky na prevádzkovanie takejto služby. Taktiež má zakázané uzatvárať zmluvy o preprave prostredníctvom osôb, ktoré nespĺňajú legislatívne podmienky kladené na vodiča taxislužby.

Spoločnosť Uber sa vyjadrila, že sa bude snažiť čo najrýchlejšie obnoviť svoje služby a vyriešiť všetky nezrovnalosti, ktoré sa objavili.
 

uber app mobile
Zdroj: uk.businessinsider.com.

Spišská Nová Ves má „svoj Uber“ v podobe aplikácie Albert TAXI

Taxislužba Albert TAXI pôsobia v Spišskej Novej Vsi nás oslovila so zámerom vytvoriť mobilnú aplikáciu, ktorá by zjednodušila a viac-menej aj urýchlila komunikáciu medzi vodičom a zákazníkom. A tak sa aj stalo! Vyvinuli sme aplikáciu „Albert TAXI“, ktorú stačí len zapnúť, nájsť taxík vo svojej blízkosti a jedným kliknutím ho objednať. Veľkou výhodou je mapa, na ktorej môžete sledovať, kde sa váš taxík nachádza alebo si môžete aj priamo vybrať svojho obľúbeného vodiča, s ktorým sa už poznáte.

Jednoduché a rýchle a ako taxislužba môžete získať mnoho nových zákazníkov, ktorí už v dnešnej dobe uprednostňujú pohodlie a rýchle vybavenie.
 

albert taxi aplikacia


Aplikáciu pre Android zariadenia stiahnete TU.

Aplikáciu pre iPhone zariadenia stiahnete TU.

Touch4IT redakcia
Touch4IT Redakcia
Značky
#mobileapps
#mobiledevelopment
#taxi

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.