Ako pristupujeme ku tvorbe webovej stránky?

Zverejnené: Oct 29. 2018
websites

Webová stránka je prvým impulzom, na základe ktorého si používatelia utvárajú názor o vás a vašej spoločnosti, značke či produkte. Je to vaša vizitka, ktorou musíte zaujať a ostať v povedomí návštevníkov. Aký proces zastávame pri vytváraní klientovej „vizitky“?

 

Keď za nami – do Touch4IT – príde klient so žiadosťou o vytvorenie webovej stránky, na úvodnom stretnutí si vždy vypočujeme všetky jeho požiadavky a predstavy a na základe nich nastavujeme celý proces.

 

Vo väčšine prípadov klienti prichádzajú s tým, že požadujú jednoduchú webovú stránku, ktorú si však chcú vedieť prispôsobiť na svoj obraz pekne do detailov. Ide tak o tvorbu webu na mieru, ktorý najlepšie spĺňa všetky očakávania bez akéhokoľvek obmedzovania.

Vytvárame unikátny dizajn, ktorý nemá hraníc

Počas celého procesu tvorby je klient jeho súčasťou. Po úvodných stretnutiach a zostavení zadania (buď klientom alebo nami) sa mu predkladá návrh riešenia a po jeho odsúhlasení sa púšťame do tvorby moodboardu a wireframe-ov. Tie reprezentujú rozloženie UI prvkov na každom screene a pokrývajú tak celú funkcionalitu/obsah, ktorý klient očakáva.

 

Po odsúhlasení wireframe-ov sa tvorí lead dizajn („vyfarbenie“ jednej podstránky do farieb, t.j. do finálnej podoby). Po schválení lead dizajnu klientom prechádzame na dizajnovanie všetkých obrazoviek.

 

Nakoniec tak klient dostáva do rúk klikateľný prototyp, ktorý sa správa podobne ako „živá“ webová stránka. Jeho účelom je ukázať, ako daný web bude vyzerať a aký dojem bude budiť. Vďaka nemu tak dokážeme doladiť celú stránku do najmenšieho detailu a až potom prechádzame na vývoj. Minimalizujú sa tak potreba na zmeny po naprogramovaní, nakoľko sa v rámci prototypu zmeny vykonajú rýchlejšie, čím sa šetrí čas programátorov a náklady klienta.    

 

vyvoj webovej stranky jtre touch4it

Case study o projekte JTRE nájdete TU.

Vyvíjame web do posledného detailu

Vždy s klientom diskutujeme aj víziu jeho digitálneho produktu (webovej stránky), aby sme dokázali vybrať čo najvhodnejšiu technológiu a vďaka tomu tak boli flexibilnejší pri zavádzaní nových zmien a vylepšení v budúcnosti.

 

Pre webovú stránku vždy vytvárame aj rozhrania na editáciu, aby si klient vedel aj sám upravovať niektoré veci a bol tak nezávislý – v prípade, ak má o to záujem. Mnoho našich súčasných zákazníkov to veľmi ocenilo, pretože vďaka tomu si vedia editovať obsah stránky ako napríklad jednoducho pridávať a editovať články na svojom blogu alebo – v prípade CRM systému spravovať svojich klientov.

 

SEO zohráva tiež veľmi dôležitú úlohu pri úspechu každej webovej stránky, preto je pri jej vytváraní nutné dodržiavať všetky SEO pravidlá a princípy. Keď vyvíjame webovú stránku, automaticky prispôsobuje celý jej obsah a funkčnosť aktuálnym SEO pravidlám.

 

vyvoj webovej stranky touch4it dizajn

Testujeme a prispôsobujeme

Ešte predtým, ako uvedieme webovú stránku do sveta, ju testujeme na čo najviac používaných zariadeniach a rozlíšeniach (aktuálne 12) čo tvoríme automatizovanými testami pre všetkých klientov.

 

Minimalizujeme regresie, vďaka čomu tiež dokážeme v budúcnosti rýchlejšie implementovať nové zmeny na stránke. Klientovi vieme ponúknuť aj „miesto“ na našej infraštruktúre, kde máme plne automatizované prevádzky.

touch4it aumonet design

Pozrite si viac našich dizajnérskych prác na: touch4it.dribbble.com.

 

Ak máte záujem o tvorbu webovej stránky na mieru, napíšte nám alebo zavolajte na +421 907 33 66 76. 

Richard Roštecký photo
Richard Roštecký Spoluzakladateľ | Výkonný riaditeľ
Značky
#website
#webdevelopment
#webdesign

Kontaktujte nás:

Vyplňte formulár alebo nám pošlite e-mail. V prípade, že sa bojíte o svoj nápad, pošleme vám dohodu o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií a váš nápad bude v bezpečí.